Angyalkártya és Tarot kártya spirituális tanfolyam!

Mit gondolsz, mi a Sorsod? Mi céllal születtél erre a Világra? Sokan, sokfélét állítanak a Sorsról – egy dolog viszont biztos: mindennek csak egy célja van, hogy elérd Önmagad Teljességét, Boldogságát és Harmóniáját. Nem véletlen, hogy mindenki éppen ezekre keresi a választ. Lásd előre a feladataidat, és tedd jobbá az életed:

JAMMLife

Tomi és Ági

Változtatnál, de nem tudod, hogyan? Nehézségek gyötörnek? Elakadtál és nem találod a kiutat? Ismerkedj meg velünk, hogy kiengedjük a Benned szunnyadó Dzsint, és megmutassuk az igazi utad!

Miről szól ez az online tanfolyam?

Videók · Leírások · Segédletek

Angyalok és Démonok

Az Angyalokról, Arkangyalokról már biztosan hallottál, de vajon ismered-e a Démonokat, Arkdémonokat? Éppen ezért első lépésben megismerkedünk a kártya főszereplőivel!

A kártyázás alapjai

Tőlünk teljesen másképp fogod tanulni a kártyázást, hisz Te is a valóságra vagy kíváncsi, nem csak az élet "szép" oldalára! Itt lesznek érdekesek majd a Démonok...

Kártyázási technikák

Kíváncsi vagy, mit hozhat a holnap? Vagy hogy miben kellene még fejlődnöd, mit kellene megtapasztalnod, megtanulnod? A kártya majd segít Neked!

A Boldogság Szent Grálját keresed?

Ma az emberek világszinten több, mint 400 millió dollárt költenek a Boldogság Szent Gráljának a keresésére. Mégis, csak töredékük jut valamire. Vajon a többiek mit csinálnak rosszul? Egyáltalán van lehetőséged jobb és teljesebb életet élni? Vagy ez a Sorsod, Karmád - vagy nevezzük bárminek is - fintora... ?

.