HATODIK ÉRZÉK

DÍJMENTES ONLINE VIDEÓ-TANFOLYAM

Hatodik Érzék díjmentes online videó tanfolyam

Regisztrálj és

HASZNÁLD TE IS A MEGÉRZÉSEIDET!

A nagy sikerű Angyalkártya tanfolyam után újabb sorozatunk A Hatodik Érzék. A Hatodik Érzék nem más, mint egy merő intuíció, a megérzések sokasága - mely érzékelést egy kis gyakorlással rengeteg helyen fogod tudni használni: a családodban, a párkapcsolatodban, a gyerekekkel, vagy akár a munkádban, vállalkozásban, az üzleti életedben:

A megérzésekről

Létezik-e a megérzés? Mi a valóság, és hogyan működik ez valójában? Pár rövid videó, melyből mindent megtudhatsz!

Az emberi testről

Miért fontos a gondolatok és az érzelmek egysége? Hogyan jön létre a jövő, vagy hogyan érhetőek el a célok, és a vágyaid?

Félelmek és pánik helyett

Valóban létezik a félelem és a pánik? Vajon mi működteti ezeket az érzéseket és hogyan lehet tőlük megszabadulni?

Varázslatos Rezgés

Tomi és Ági

UNOD MÁR AZ ÖNFEJLESZTŐ és önismereti könyvek millió tanácsát? Nem csodálom, hisz munka, gyerek, család mellett kinek van ma már erre ideje! Érdekelne egy sokkal gyorsabb, kényelmesebb és stabilabb megoldás? Ugyanis mindaz, amin változtatni szeretnél, csak akkor fog és akkor tud változni, ha valaki már tudja, hogyan kell csinálni.

Ma az emberek világszinten több, mint 400 millió dollárt költenek önfejlesztésre, sikerkönyvekre, előadásokra. Mégis, csak töredékük jut valamire. Vajon a többiek mit csinálnak rosszul? Egyáltalán van lehetőséged jobb és teljesebb életet élni? Vagy ez a Sorsod, Karmád – vagy nevezzük bárminek is – fintora… ?

▬▬▬▬▬▬

.